Help mijn website is gehacked!

Hoe kwetsbaar zijn je bedrijfsgegevens én die van je klanten?

Als je deze pagina bezoekt, is de kans groot dat we je net hebben verteld dat je website gehacked  is. Geen paniek, we zijn hier om je te helpen en je te informeren over wat er aan de hand is.

Waarom mijn website?

Waarschijnlijk maakt jouw website gebruik van het CMS WordPress. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat WordPress websites het doelwit zijn van hackers. Dit komt omdat er vaak te weinig aandacht wordt besteed aan het onderhoud ervan, waardoor ze zo lek als een mandje worden. Het niet updaten van WordPress en de plugins creëert kwetsbaarheden, waardoor hackers makkelijk binnen kunnen komen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

We begrijpen hoe frustrerend en zorgwekkend dit kan zijn. Maar goed nieuws: we kunnen je helpen! Binnen enkele uren kunnen wij je website weer volledig hackvrij maken. We voorzien je site van extra beveiliging en een firewall. Bovendien ontvang je van ons een gedetailleerd rapport, zodat je precies kunt zien wat er gebeurd is.

Wat kost dat?

Voor een eenmalig bedrag van €299,- maken we je website weer helemaal veilig: we blokkeren hackers, dichten het lek, installeren extra beveiliging én een firewall. Je ontvangt ook een rapport van ons met extra informatie.

Mocht je willen dat wij je website continu monitoren en onderhouden, dan hebben we daar een speciale aanbieding voor. Voor €39,- per maand nemen wij alle zorgen uit handen. We voeren wekelijkse updates uit en houden je site nauwlettend in de gaten. En het beste? De eenmalige kosten van €299,- vervallen dan volledig! Dit abonnement geldt voor een jaar en je kunt kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen.

ITpact Team

Kennis Maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner of wil je graag ICT-gerelateerd advies, of ben je simpelweg aan het oriënteren of je huidige ICT-omgeving beter en goedkoper kan? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Remote ondersteuning

Via Teamviewer kunnen wij op uw computer meekijken om problemen te analyseren en eventueel gelijk voor u op te lossen. Klik op onderstaande knop “Start hulp op afstand” om Teamviewer te starten.