Professionele website laten maken

Op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf?

Bij ITpact creëren we websites die niet alleen fraai zijn, maar ook als de motor van jouw inkomsten fungeren. Wij bieden uitgebreide diensten en creëren een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Laat jouw website het verschil maken in de digitale wereld en stijg boven de concurrentie uit met de hulp van ITpact.

TECHNIEK IS EVEN BELANGRIJK ALS HET DESIGN

Je stuit online op een bedrijf met een onaantrekkelijke website. Sommige elementen staan ongeorganiseerd en de plaats waar je een aankoop kunt doen is onduidelijk. Sommige pagina’s laden zelfs niet goed. Het is zeer waarschijnlijk dat je snel wegklikt zonder de site zelfs goed te bekijken. Dit is precies wat je niet wilt bereiken met je potentiële klanten. Het zou jammer zijn als je je klanten verliest voordat ze een fatsoenlijke kans krijgen om kennis te maken met je producten of diensten.

Bij ITpact bieden we het tegenovergestelde. Onze moderne, op maat gemaakte ontwerpen zijn gebruiksvriendelijk en resultaatgericht, waardoor jouw bedrijf opvalt in de online wereld.

GEBRUIKS-VRIENDELIJK EN RESULTAATGERICHT

Een website met een prachtig design is fijn, maar het technische aspect is minstens zo belangrijk. Het uiteindelijke doel is dat de bezoekers op jouw website de gewenste actie uitvoeren, of dit nu het kopen van een product is, het reserveren van een tafel in een restaurant of het invullen van een formulier. Je website kan er fantastisch uitzien. Maar als een bezoeker meerdere foutmeldingen tegen komt dan zullen de conversies verminderen.

Bij ITpact zorgen we ervoor dat jouw bezoekers de juiste stappen doorlopen naar conversie, zonder foutmeldingen.

HOE DAN?!

Om een website te realiseren die bezoekers aanzet tot actie, houden we bij ITpact rekening met een aantal cruciale factoren. Is alle informatie duidelijk en makkelijk leesbaar? Kunnen bezoekers eenvoudig door de site navigeren? Hoeveel stappen moeten bezoekers ondernemen om de gewenste actie uit te voeren en hoe gemakkelijk zijn deze stappen door te lopen? Zijn er 404-foutpagina’s en andere technische foutmeldingen?

Met onze kennis en ervaring in het veld weten we precies hoe we jouw website optimaal moeten inrichten voor bezoekers en zoekmachines, altijd met een modern en prachtig design.

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE OPLEVERDE WEBSITES!

Bij het ontwikkelen van een website is het essentieel dat deze niet alleen stijlvol en snel is, maar dat het webdesign ook naadloos aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en die van jouw bedrijf. Het design moet de waarden van jouw onderneming uitstralen en je moet er trots op kunnen zijn.

MAATWERK WEBSITE LATEN MAKEN

Is jouw bedrijf toe aan een frisse wind op de digitale markt? Loopt jouw website achter bij de laatste trends en technologische ontwikkelingen? Is het tijd om je huisstijl eens goed onder de loep te nemen? Zijn lettertype en kleuren misschien achterhaald? Het is belangrijk om op een specifieke en moderne manier je bezoekers aan te spreken.

Laat ons jouw unieke verhaal en uitstraling vertalen in een website die helemaal aansluit bij jouw bedrijf. Bij ITpact helpen we je graag om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

SEO PROOF

Buiten een mooi design wil je natuurlijk ook dat jouw website goed vindbaar is en dat de bezoekers op jouw website overgaan tot de gewenste actie. Content is een grote factor die daarin meespeelt. In eerste instantie klinkt het misschien vrij simpel, maar content omvat veel meer dan je zou denken! Afbeeldingen, video’s, infographics, teksten, audiobestanden, links en nog veel meer. Allemaal content die ervoor kan zorgen dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines.

OPTIMALE VINDBAARHEID

De effectiviteit van een website hangt in grote mate af van SEO: Search Engine Optimization ofwel zoekmachineoptimalisatie. Door content op je website te plaatsen die geoptimaliseerd is voor zoekmachines en voldoet aan specifieke richtlijnen, zal Google je website eerder tonen wanneer een relevante zoekterm wordt ingevoerd.

Wanneer je website hoog scoort in de zoekresultaten, zal het aantal bezoekers automatisch toenemen. Dit kan vervolgens, door conversieoptimalisatie, resulteren in meer verkoop, reserveringen, inschrijvingen, enz. Het is echter belangrijk om te beseffen dat SEO niet zo eenvoudig is als het wellicht klinkt. Wil je meer weten over hoe SEO kan worden toegepast op jouw website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

WAAROM EEN WEBSITE LATEN BOUWEN?

Een professionele website laten maken. Maar dat kan ik toch ook zelf? Hoewel het bouwen van een website op zichzelf niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, is het belangrijk om op de juiste dingen te letten en belangrijke aspecten correct te implementeren.

Het is niet genoeg om alleen een leuke uitziende pagina te maken; je moet ook rekening houden met SEO-richtlijnen. Werken alle links? Zijn er eventuele backlinks aanwezig? Is het design van de pagina responsive? Zijn er geen foutmeldingen? Is alle content goed zichtbaar? Laadt de pagina snel? Heb je een goede back-up gemaakt? Is de pagina geoptimaliseerd voor conversie? Zoals je ziet zijn er veel aandachtspunten. En het zijn er in praktijk nog veel meer!

VOOR ONDERNEMERS

Een website laten maken bij ITpact is een slimme keuze voor ondernemers. Maar waarom precies?

Als ondernemer wil je je natuurlijk concentreren op de dingen waar je goed in bent, want je tijd en energie zijn kostbaar. Wij nemen graag alle lastige taken rond de website – en andere marketing gerelateerde werkzaamheden – van je over! Je kunt natuurlijk extra personeel aannemen dat zich bezighoudt met de website. Maar dat kost op lange termijn veel resources.

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en staan klaar om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren op zowel nationaal als lokaal niveau.

Een professionele website biedt de mogelijkheid om een nieuw assortiment of aanbod op de markt te brengen. Wil je nieuw talent aantrekken? Een nieuwe website kan hiervoor de oplossing bieden! Bovendien is het implementeren van een nieuw design ook een perfecte manier om een nieuwe doelgroep aan te trekken. Verhoog de klanttevredenheid en de kwaliteit van je leads door een professionele website te laten maken.

WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN BIJ ITPACT?

Ben je op zoek naar een website die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar daar houdt het niet op:

  • Ons belangrijkste doel is om een ontwerp te creëren dat gericht is op groei. In tegenstelling tot sommige andere webdesign bureaus, maken wij geen gebruik van copy-paste designs. We hechten er veel waarde aan dat de website perfect aansluit bij jouw bedrijf en dat bezoekers bij het landen op je website een echte ‘wow’-factor ervaren. Daarom maken we gebruik van de nieuwste en beste technieken om de website zo goed mogelijk weer te geven.
  • Een responsive ontwerp is net zo belangrijk als een mooi ontwerp. Zelfs als je website er fantastisch uitziet, werkt het misschien niet goed op een mobiele telefoon. Aangezien steeds meer mensen websites via hun mobiel of tablet bekijken, is het belangrijker dan ooit om een website te hebben die op alle apparaten perfect werkt. Op die manier weet je zeker dat bezoekers niet afhaken wanneer ze je website via hun mobiel of tablet bezoeken.
  • Aandacht voor elk detail is een van onze belangrijkste principes. De plaatsing van elke afbeelding, letter en knop kan een grote impact hebben op hoe gebruikers jouw website ervaren. We willen ervoor zorgen dat bezoekers worden gestimuleerd om de gewenste actie te ondernemen. Met aandacht voor detail en precisiewerk bereiken we precies wat jij wilt bereiken.
  • We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar werken aan conversie is een belangrijke pijler in webdesign. Je kiest er immers niet voor niets voor om een website te laten maken. En wat is een professionele website zonder conversies? Met een succesvol ontwerp dat gericht is op conversie, zorgen we ervoor dat jouw potentiële klanten ook daadwerkelijk klanten worden, of het nu gaat om het reserveren van een tafel in een restaurant, het invullen van een enquête, het kopen van een kast of het aanschaffen van een cursus.
  • Een trotse klant is het halve werk. Wij streven ernaar een website te maken waar je trots op kunt zijn en die je graag aan je doelgroep presenteert. Het gaat tenslotte om jouw bedrijf en dat is reden genoeg om trots te zijn! Om dit te kunnen bereiken, bieden wij een uitstekende klantenservice, duidelijke communicatie en transparantie. Kies voor ITpact als je een website wilt laten maken waar je trots op kunt zijn!
ITpact Team

Kennis Maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner of wil je graag ICT-gerelateerd advies, of ben je simpelweg aan het oriënteren of je huidige ICT-omgeving beter en goedkoper kan? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Remote ondersteuning

Via Teamviewer kunnen wij op uw computer meekijken om problemen te analyseren en eventueel gelijk voor u op te lossen. Klik op onderstaande knop “Start hulp op afstand” om Teamviewer te starten.