Help, ik heb snel een simpele website nodig!

Met onze On Demand dienst is het mogelijk om binnen 24 uur een op maat gemaakte one-page website te lanceren!

Het bouwen van een website kan normaal gesproken weken of zelfs maanden duren. Wat veel mensen niet weten is dat er veel tijd verloren gaat aan het verzamelen van content en het wachten op terugkoppeling van opdrachtgevers en projectmanagement. Dit maakt website projecten vaak onnodig complex.

Waarom zou je veel geld uitgeven aan een website van 24 pagina’s als je je verhaal of pitch ook op één pagina kunt vertellen? Met onze On Demand dienst kun je snel en efficiënt een website laten bouwen die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Wat is de kracht van een one-pager?

Met onze one-pager dienst kun je binnen 24 uur een professionele website online hebben. Wij schrijven een pakkende tekst, ontwerpen een prachtige pagina en plaatsen een contactformulier en contactgegevens, zodat potentiële klanten snel en eenvoudig met je in contact kunnen komen. Dit alles doen we doormiddel van een kop koffie op locatie of op afstand via Skype of Zoom, zodat je het proces op de voet kunt volgen. Je hoeft niet weken te wachten op het maken van een op maat gemaakte website, maar slechts één dag!

Eindeloos uitbreidbaar

Als je begint met een one-pager, dan vraag je je misschien af wat je moet doen als je de website later wilt uitbreiden. Geen probleem: de one-pager kan makkelijk worden uitbereid naar een volledig functionerende website. Je kunt de website later uitbreiden met extra pagina’s, een ledenportaal of een webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat zijn de voorwaarden?

Om een website binnen 24 uur te lanceren moet je website wel aan de volgende eisen voldoen:

ITpact Team

Kennis Maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner of wil je graag ICT-gerelateerd advies, of ben je simpelweg aan het oriënteren of je huidige ICT-omgeving beter en goedkoper kan? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Remote ondersteuning

Via Teamviewer kunnen wij op uw computer meekijken om problemen te analyseren en eventueel gelijk voor u op te lossen. Klik op onderstaande knop “Start hulp op afstand” om Teamviewer te starten.