Over ons

ITpact

Bij ITpact ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige IT- en webdesign diensten. Als ervaren professionals begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben in deze moderne tijd. Wij helpen onze klanten dan ook graag bij het realiseren van hun digitale doelen.

Onze diensten zijn geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers. Als kleine ondernemer kun je bij ons terecht voor een eenvoudige website om uw bedrijf online te presenteren. Voor grotere bedrijven bieden wij complexe IT-oplossingen die voldoen aan de eisen van de branche. Wij beschikken over de expertise en ervaring om aan jullie behoeften te voldoen.

Bij ITpact staat de klant centraal. Wij nemen dan ook de tijd om te luisteren naar je specifieke wensen en werken samen met je aan op maat gemaakte oplossingen. Hierbij houden wij rekening met de unieke behoeften van je bedrijf. Onze dienstverlening is erop gericht om je volledig te ontzorgen, zodat je je kunt richten op je core business.

Bij ITpact kun je rekenen op een uitstekende service en kwaliteit. Bent je op zoek naar IT- en webdesign diensten op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Mark

Mark

Web-ontwikkeling/ Security / IT 

E-mail
Patrick

Patrick

Systeembeheer/ Netwerkbeheer/ Applicatiebeheer

E-mail
ITpact Team

Kennis Maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner of wil je graag ICT-gerelateerd advies, of ben je simpelweg aan het oriënteren of je huidige ICT-omgeving beter en goedkoper kan? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Remote ondersteuning

Via Teamviewer kunnen wij op uw computer meekijken om problemen te analyseren en eventueel gelijk voor u op te lossen. Klik op onderstaande knop “Start hulp op afstand” om Teamviewer te starten.