Onderhoud en beveiliging

Je website altijd bereikbaar!

Je hoeft nooit meer om te kijken naar het onderhoud en beheer van je WordPress-website of -webshop, want wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en up-to-date blijft. Zo kun jij je volledig richten op je werk zonder afgeleid te worden door technische zaken.

WordPress-onderhoud wil zeggen:

Wij ontzorgen je

Wij nemen je alle zorgen uit handen. Wij installeren een basis plugin, optimaliseren de snelheid van jouw website en voeren verschillende aanpassingen door. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor vele andere zaken!

Een expert staat voor je klaar

Heb je een technisch probleem of kom je er even niet meer uit? WordPress-support is onze specialiteit!

Altijd up-to-date

Geen verouderd thema of onveilige plug-ins: je website blijft zo snel en veilig.

Wekelijkse controle

De wereld van het internet verandert heel snel. Wij zitten er bovenop! Zo heb je nooit problemen met je website!

Waarom is WordPress-onderhoud nodig?

Met name in de online wereld verandert alles snel. Door je website of webshop goed te onderhouden, zorg je ervoor dat deze blijft functioneren zoals het hoort. Je site blijft snel én veilig, zowel voor jou als voor je bezoekers. En dat is uiteraard van essentieel belang om je doelen te kunnen bereiken.

Je kunt website-onderhoud beschouwen als een soort van verzekering. Het internet verandert snel en daarom moet je website flexibel blijven. Als je niets doet, krijg je vanzelf te maken met plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema, veel te lange laadtijd of nog erger: je website wordt gehackt.
Door het onderhoud goed bij te houden, blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kunnen wij voor jou uit handen nemen.

Mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen, dan zorgen wij voor het herstel.

Onderhoud M

1e maand gratis!
39 per maand
  • Voor medium websites en webshops
  • Elke week updates
  • Snelheidsoptimalisatie
  • Support omgeving
  • 30 minuten aanpassingen per maand

Onderhoud L

1e maand gratis!
59 per maand
  • Voor grote websites en webshops
  • Dagelijkse updates van je site
  • Health checks van je site
  • Uptime monitoring
  • 60 minuten aanpassingen per maand
ITpact Team

Kennis Maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner of wil je graag ICT-gerelateerd advies, of ben je simpelweg aan het oriënteren of je huidige ICT-omgeving beter en goedkoper kan? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Remote ondersteuning

Via Teamviewer kunnen wij op uw computer meekijken om problemen te analyseren en eventueel gelijk voor u op te lossen. Klik op onderstaande knop “Start hulp op afstand” om Teamviewer te starten.