Rekentool voor web-ontwikkeling

Transparant over kosten

Overweeg jij om een website te laten maken, maar heb je geen idee wat de kosten zullen zijn? Dat kan lastig zijn, want het is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals de functionaliteit, het ontwerp en de hosting van de website. Gelukkig hebben wij een handige oplossing.

[bt_cc id="779"]

De kosten

Met onze rekentool kun jij zelf modules aan- en uitzetten, afhankelijk van de functies die jij wilt hebben op jouw website. Op deze manier heb jij volledige controle over de kosten en kun jij een website ontwikkelen die past binnen jouw budget.

Onze rekentool is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn en bevat verschillende opties voor het ontwerp en de functionaliteit van de website. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen uit verschillende templates, kleurenschema’s en lettertypen. Daarnaast kun jij kiezen welke functionaliteiten je op jouw website wilt hebben, zoals een contactformulier, een fotogalerij of een online winkel.

ITpact Team

Kennis Maken?

Ben je op zoek naar een nieuwe ICT-partner of wil je graag ICT-gerelateerd advies, of ben je simpelweg aan het oriënteren of je huidige ICT-omgeving beter en goedkoper kan? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

''Altijd kunnen doorwerken door slim IT gebruik''

Stukje tekst over Patrick. Man man man wat een goeie verhalen gaan hier komen. Stukje tekst over Patrick. Man man man wat een goeie verhalen gaan hier komen. Jawel.

profilepic_patrick-150x150
Jhon William
Patrick Horst

“Webdesign is als kunst, maar dan functioneel”

Stukje tekst over Mark. Man man man wat een goeie verhalen gaan hier komen. Stukje tekst over Mark. Man man man wat een goeie verhalen gaan hier komen. Toch?

Samantha William
Mark Kamstra

Remote ondersteuning

Via Teamviewer kunnen wij op uw computer meekijken om problemen te analyseren en eventueel gelijk voor u op te lossen. Klik op onderstaande knop “Start hulp op afstand” om Teamviewer te starten.